Skip to main content

Mentorbarn – relationer for livet

Tilbud

Mentorbarn tilbyder deres venskabsfamilier et utroligt meningsfuldt frivilligt arbejde, der kan være livsforandrende for både familien og det barn / den unge, de bliver matchet med. Der tilbydes undervisning og foredrag – samt supervision og opfølgning. Familierne har ubegrænset adgang til sparring med Mentorbarn.

Mentorbarn tilbyder deres mentorbørn en ikke betalt venskabsfamilie. Vigtige omsorgsfulde nærværende bonusmennesker – et stærkt netværk, hvilket erfaringsmæssigt betyder øget trivsel, tryghed, tilknytning og udvikling.

Målgruppe

Mentorbarn henvender sig til familier eller individer, der har lyst til at gøre en KÆMPE forskel for et udsat eller anbragt barn. Mennesker, der har hjerterum, tid og lyst til at invitere barnet eller den unge indenfor et par gange eller tre om måneden – til at indgå i deres helt almindelige familieliv. Til at finde en ekstra plads om spisebordet og til at blive en fremtidssikrende relation – ind i voksenlivet. At være venskabsfamilie er derfor uden tidsbegrænsning og derfor skal man være indstillet på en langvarig relation. Der er ingen krav til, hvordan familien skal være sammensat – og der er ingen opgaveløsning med bestemte mål. Nærvær er det vigtigste.

Kontaktinfo

Den almennyttige selvejende institution, Mentorbarn – relationer for livet.

Kontaktperson: Mette Bo Hansen

Adresse: Orla Lehmannsgade 1a, 1., 7100 Vejle

telefon: 25297558

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmeside: www.mentorbarn.dk

Mentorbarn – relationer for livet

Tilbage til kategori

Medlemsforeninger