Skip to main content

Info

Her bor vi

Foreningernes Hus Vejle holder til på 1. sal i bygningen, der engang husede telefoncentral for Jysk telefon. Indgangen til Foreningernes Hus ligger i den anden ende af bygningen på adressen Vissingsgade 31, hvor der også er elevator. Følg Vissingsgade ned mod banen. Drej til venstre ind i gården. Se kortet nederst på siden.

Foreningernes Hus Vejle set fra Dæmningen.

Parkering

Der er ikke tilknyttet parkering til Foreningernes Hus. Vi anbefaler derfor at bruge Parkeringshuset Tróndur, der er stort, velfungerende og billigt, og så ligger det kun cirka 50 m fra Foreningernes Hus.

I Tróndur parkerer du gratis de første 2 timer. Herefter er taksten 3 kr. pr. påbegyndt 20 minutter mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-14. Parkering udenfor disse tidspunkter er gratis.

Ved indkørsel i Tróndur bliver din nummerplade scannet. Du skal derfor ikke foretage dig noget, før du forlader p-huset igen. Har du parkeret mindre end to timer, kan du bare køre. Har du parkeret længere, skal du betale i p-automaterne læs mere her.

Vi tager ikke ansvar for ændringer i priser eller betingelser i Tróndur.

Cykler/knallerter stilles i cykelskuret i den modsatte ende af Foreningernes Hus. Gå fra trappen ved indgangsdøren ned langs bygningen, så møder du cykelskuret. Der må ikke stilles cykler på den afkrydsede plads eller andre steder foran indgang og elevator.

Ingang fra Vissingsgade 31, 1. sal.

Handicapparkering

Foreningernes Hus råder over 3 p-pladser mærket med handicappiktogrammet umiddelbart udenfor indgangen. Det er gratis at benytte p-pladserne, hvis man har ærinde i Foreningernes Hus og har et gældende handicapskilt placeret i forruden. P-pladserne er store, og for at udnytte pladserne bedst muligt, skal du parkere til højre eller venstre i båsen, så der bliver plads til to biler i hver bås.

OBS: Vær opmærksom på, at den fjerde plads tættest på trappen ikke er en handicapplads. Pladsen er forbeholdt Dansk Kabel-TV. Holder du på denne plads med eller uden handicapskilt, risikerer du en bøde.

Herudover er der 4 afgiftsfrie handicap-p-pladser på niveau 0 i Tróndur, samt yderligere 4 pladser på Volmersgade til højre for indkørslen til Tróndur.

Tilgængelighed

Generelt er der god tilgængelighed for rollator og kørestol i Foreningernes Hus. Vores lejemål er i et plan med store rum, forholdsvis brede døre og ingen dørtrin.

Elevator

Elevatoren er placeret til højre for trappen op til indgangen. Elevatoren har automatisk døråbning og lukning. Tryk på den røde knap to meter foran elevatoren og afvent, at elevatoren kommer og døren åbner. Træk eller skub aldrig på elevatordørene.

Handicaptoilet med lift

Der er to store handicaptoiletter, hvoraf det bagerste er forsynet med loftlift. Det forreste beliggende ved receptionen har pusleplads til babyer.