Skip to main content

Fair Trade Butik Salam

Tilbud

Vi driver en butik i Grønnegade udelukkende med Fair Trade varer i form af kaffe, the og chokolade samt et stort sortiment af nonfood varer fx kurve, figurer i sten, metal, træ, håndlavede kort, sjaler, glas og legetøj. Butikken drives af frivillige normalt i 3 timers vagter. Er du interesseret i at blive frivillig, så kom ned i butikken til en snak om, hvad opgaven består af.

Vi udsender hver måned nyhedsbrev til medlemmer og andre, der ønsker at få dette. En gang i kvartalet udsender vi Salam Nyt til vores medlemmer med orientering om livets gang i butikken.

Målgruppe

Alle der har lyst til at støtte vores formål.

Formål

Vi er en forening, der har eksisteret siden 1992, og har det formål at hjælpe 3. lande med at sælge deres Fair Trade produkter via vores butik i Grønnegade. Det er vores store håb og ønske, at vi kan udbrede Fair Trade til hele byen og via vores salg skaffe arbejde og økonomi til vores producenter i hjemlandet.   

Kontaktinfo

Foreningen Fair Trade Butik Salam

Grønnegade 38
7100 Vejle
Tlf. 75 72 50 62
Facebook: www.facebook.com/fairtradebutiksalam
Instagram: @salamvejle
Hemmeside: www.fairtradevejle.dk
Kontaktperson: Lejf Jensen, tlf. 26352016. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Tilbage til kategori

Medlemsforeninger