Skip to main content

Caféen

I cafeen i Foreningernes Hus kan du lave kaffe samt bestille og hente forplejning til dit arrangement. Det er også her, du kan møde andre brugere af huset eller får en hyggelig sludder med cafeens ansatte og frivillige.  

Forplejning – sortiment og bestilling

Cafeens medarbejdere bager lækre kager og laver smørrebrød, tærter og sandwich. Se sortiment og priser i cafeen og på linket herunder.  Forplejning skal bestilles hurtigst muligt og senest 2 åbningsdage før.

Drikkevarer

I cafeens drikkevareautomat kan du købe kaffe, the, kakao med mere. Og skal du bruge flere kander kaffe, er der en hurtig kaffemaskine til rådighed. Sodavand finder du i køleskabet. 

Service

Krus, tallerkner m.m. står i skabene til fri afbenyttelse. Efter brug sættes servicet samt termokander i opvaskemaskinen. Start maskinen, hvis den er fuld. Er der rent service i maskinen, sættes du det på plads i skabene. På den måde hjælper vi hinanden med opvasken, uden at du som bruger skal vente i cafeen på at opvaskemaskinen bliver færdig efter dit arrangement.  

Lån af cafeen

Uden for cafeens åbningstid kan medlemsforeninger og selvhjælpsgrupper i begrænset omfang låne cafeen til arrangementer, der inkluderer madlavning. Det skal dog altid aftales med cafeens personale. Det er en selvfølge, at man rydder helt op og gør rent efter brugen.

Betaling

I cafeen kan du betale kontant, på MobilePay 830350 eller få sendt en faktura.

HUSK – når du bruger cafeen:

  • at kaffe/the ikke må medbringes. Det laver du selv i cafeen mod betaling.
  • at forplejning, der skal bruges på dage, hvor cafeen har åbent, bestilles i cafeen i det omfang, cafeen kan levere. Uden for åbningstiden må du medbringe egen forplejning.
  • At du ALTID skal rydde helt op efter dig selv. Der må ikke efterlades opvask eller madrester i cafeen – eller i mødelokalerne.

Cafeen er en rigtig fin mulighed for de mange medlemsforeninger og andre brugere, der kommer i Foreningernes Hus. I cafeen er der én ansat på få timer/uge samt et antal frivillige. Det er derfor nødvendigt at alle passer på cafeen. Medarbejderne har ikke mulighed for at rydde op efter dig.  Vi håber også at du vil overveje at bestille forplejning til dit arrangement i cafeen. Det har vi brug for, hvis vi fortsat skal have økonomi til at drive cafeen.   

Åbningstider  

Mandag, tirsdag, torsdag 9-13. Onsdag lukket.

Kontakt cafeen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41 52 60 80