Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivilligt Arbejde

Frivilligt arbejde

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker. Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.

Mulighederne for at yde en frivillig indsats er mange og forskelligartede i forhold til arbejdsopgaver, målgrupper, tidsforbrug og ansvar. Du kan fx involvere dig i praktiske opgaver, administration, PR og kommunikation, uddannelse, IT, faglige og interessepolitiske opgaver eller i ledelsesopgaver inden for en lang række foreninger, som henvender sig til forskellige sårbare og udsatte borgere.

I fanen Frivilligjob i Vejle finder du alle de aktuelle frivillige job som vi har stående her hos os.

Under fanen Frivilligjobguide finder du inspiration til, hvad du kan overveje, når du vælger, hvor du vil lægge din frivillige indsats.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail eller pr. telefon og book en aftale med os.